“Csíkok kellenek! Arany is kell! Meg pink. Sok pink! Flamingó. Meg fények, gyertyák. Mély bársonykék. Mohazöld.”

Legalábbis ez volt az első (aztán végül a végleges) válaszuk arra a felkérésre, hogy hogyan tudjuk elképzelni az IKEA of Sweden budapesti partiját. Közel 100 résztvevővel a világ minden sarkából. Egy többéves üzleti tervezés, egy kreatív időszak lezárása, egy üzleti prioritás ünneplése. Multi buli IKEA módra, tehát ez azért rendesen jópofa. A koncepció mellett a teljes eseményt mi szerveztük és tartottuk kézben.

 

A Make Room for Life témára készítettünk Lux Redux-szal egy lazulós, csillógós, őrült és mégis szuperegyszerű parti koncepciót a KIOSK-ban. És akkor vissza az első sorhoz: csíkok, arany, flamingó, pink, okker, mélykék és mohazöld. Dráma, a giccs határán.

Úgy döntöttünk, hogy csak semmi minta, csak a karakteres tónusok – és a fekete-fehér csíkok. Meg csillogás. Hosszú asztal csíkókkal és pasztel levelekkel a jó társasághoz, a kerek asztalok a menő beszélgetésekhez. Hatalmas betűk irányítottak az asztalodhoz. Drámai lépcsősor. És egy őrült, nagyon őrült, sőt, túúúúl őrült fotó sarok. Ja, ez nem is fotó sarok, sőt, nem is fotó fal. Ez egy három dimenziós, glam IKEA fotó-szoba, egy kubus, ahol a flamingók mellett te lehettél a sztár. Legalábbis ezt érezted a pezsgők után…

Koncepció: KOZIE The Idea Bar és Lux Redux

Styling: Lux Redux

Fotók: Colorgraphers

Helyszín és catering: KIOSK Budapest

# # # #

2017-11-27

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.