Újra jön az ‘Otthon. Egyszerűen’ workshopunk. Az előző is szuperjó esemény volt, sok jófej résztvevővel és rengeteg ötlettel, izgalmas beszélgetésekkel. Ha valaki azt hiszi, hogy ilyenkor csak a résztvevők kapnak új és praktikus információkat, akkor téved: ilyenkor bátran állíthatom, mi tanulunk a legtöbbet.

Az ‘Otthon. Egyszerűen’ egy otthonteremtő workshop, ahol a slowlife életstílus kerül előtérbe és a résztvevők saját otthonaikat gondolhatják át a segítségünkkel! Együtt meghatározzuk, kitaláljuk, átbeszéljük kreatív feladatokon keresztül, hogy kinek-mire is van szüksége az otthonához, hogyan szeretne igazán, úgy nagyon igazán élni. És rengeteg tippet és ötletet adunk, hogyan lehet a lakásuk vagy házuk egy otthonos (egyszerű, praktikus, fenntartható…) vagánykodás – igazi slow home. Otthonteremtő workshop, a saját otthonunkban, sok inspirációval és limonádéval, egy-egy pohár borral és szezonfüggő pitével.

Mi pedig a jóízű beszélgetések, az inspiráló prezentáció és feladatok közepette figyelünk és rengeteget tanulunk – hogyan élnek az emberek, mik a frusztrációik, az álmaik, a nehézségeik otthon. Íme a lista, mit hallottunk meg a legutóbbi workshop résztvevőitől:

“Én már nem látom mink van és mire van szükségünk. Egyszer segített kiszanálni a dolgainkat a takarítónőnk. Óriási segítség volt!”

 

Biztosan nem valósulhat meg minden?

Ráismertél valamelyik pontban magadra?

Te is össze vagy kicsit zavarodva?

Vágysz egy jobb és rendezettebb otthonra?

 

Nos, várjuk a következő workshop részleteit, lesz még sok – kövessétek a Facebook oldalunkat és figyeljétek a workshop eseményeket, ha pedig jó az időpont, jelentkezzetek, gyertek és inspirálódjatok!

Üdv,

Peti

 

# #

2017-03-24

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.