Minden projekt izgalmas, de ha valaki azért kéri a segítségünket, hogy gyorsan alakítsuk át közösen a nappaliját egy multifunkcionális házi fotóstúdióvá, na akkor azért egy kicsit jobban bepörgünk az átlagosnál (ami szintén durva tud lenni).

A városi élet sok izgalmat rejteget. Változnak az otthonaink tereinek funkciói, a szobák feladatai, ahogy folyamatosan változik az életünk a technikai változások miatt (is). Egyre többen dolgozhatnak otthonról (jóhogy, sokszor gyorsabb a net otthon, mint a munkahelyünkön) és ha már szabadúszó vagy nem feltétlenül kell irodát bérelni, simán tudunk létezni a cyber terünkben. Vagy egyszerűen átalakítod a nappalidat, mondjuk egy fotóstúdióvá.

Egy ilyen izglamas projektben segítettünk nem rég mi is: egy bohém, színes, vibráló nappalit letiszítottunk, és olyan többfunkciós térré alakítottunk, ahol a profi fotós megrendelőnk professzionalis környezetben tud fotókat készíteni, ám, ha nem kattog a kamera, akkor legyen egy laza, otthonos nappali, ahol a haverokkal lehet dumálni, közösen eszegetni, játszani, bulizni, vagy csak pihengetni. Szükséges volt egy sarok a számítógéphez, és fejben kellett tartani a házi kedvenceket is: kutya- és macska-barát szoba  a végeredmény, ahol gyorsab át lehet alakítani stúdióból nappalivá, bulihelyből pihenőszobává. Viszlát zöld fal: helyette a stúdió rész fehér lett (még a padlót is lefestettük), a kamera mögötti része a nappalinak pedig egy sötét, selymes szürke színt kapott (még a mennyezet is). Itt kapott helyett egy szürke kanapé és a fotós kedvenc munkái a falon. Jó fények, néhány kiegészítő ééééés kész (és a fotó Bogiról, a tulajdonos kutyájáról már a falon is van, ami az átalakítás közben készült).

És hogy működik is ez a multifunkcionális tér, mi sem bizonyítja jobban, hogy a végeredményt mi magunk is leteszteltük és szuper családi portrék készültek és imádtunk pózolni!

Fotók: Colorgraphers

 

# # # # #

2018-03-29

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.