Az árak Forintban értendőek, bruttó összegek és Budapesten belül tartalmazzák a kiszállás díját.
Budapesten kívül az útiköltséget konzultáció után állípítjuk meg.

 

“OTTHON EGYSZERŰEN” kreatív workshop

Ha be szeretnél gyűjteni egy-két (igazából egész sok) könnyen megvalósítható, egyszerű rendszerezési és otthonteremtési ötletet, néhány praktikus tanácsot, hogyan állj neki lépésről lépésre, mire figyelj, annak érdekében, hogy egy stílusosabb, de mindenekelőtt egy egyszerűbb és élhetőbb (hosszú távon is jól kiszolgáló) otthont alakíts ki, akkor gyere el egyik 2,5 órás workshopunkra. Mindig van frissítő is és még alkothatsz is! Figyeld a Facebook oldalunkon az eseményeket!

7500 HUF/alkalom  {=két felnőtt belépő egy fürdőbe hétvégén}

 

 

 

RAPID RANDI otthon – személyes konzultáció

Ha elakadtál az otthonod kialakításában, vagy csak megerősítésre, néhány ötletre van szükséged, mert úgy érzed, hogy jó úton vagy, de valami még hiányzik, vagy nem is pontosan tudod, hogy jó úton vagy-e és már tényleg nem tudod, hogy miért nem érzed jól magadat, nos, akkor lehet, hogy elég lesz annyi is, ha elugrok az otthonodba és beszélgetünk egy-két órát, felteszed a kérdéseidet, én pedig adok jónéhány ötletet és elgondolkodtató kérdéseket.

8000 HUF  {=vacsora 2 főre egy budapesti belvárosi étteremben, ital és borravaló nélkül…}

 

 

 

Közös bútor/kiegészítő VÁSÁRLÁS

Ha szükséged van valakire, aki segít gyors, jó döntéseket hozni egyből a bevásárlásnál, aki megmondja, hogy mi a jó és mi nem, ha nem akarsz eltévedni az IKEA-ban, ha nem akarsz felesleges, drága cuccokat felhalmozni, vagy hogy valaki segítsen, hogy nehogy lemaradjon valami a listáról, de nem tudod hol kell beszerezni, akkor szívesen elkísérünk a beszerzőkörútadra. Ezzel biztosan pénzt és időd is spórolsz!

8000 HUF/2 óra  {=8 alkalmas body bérlet konditerembe}

 

 

 

RENDRAKÁS ÉS RENDSZEREZÉS

Ha a takarítónőd, vagy te magad már nem tudtok megbírkózni a cuccaiddal, folyamatosan rendet kell rakni, de nem érsz a végére, nem vagy hatékony, mindig minden szem előtt van, szanaszét hever, pedig úgy érzed állandóan pakolsz, de most már azt sem tudod mi hol van, akkor szükséged lehet egy tudatosabb rendszerezésre, szortírozásra és valakire, aki fogja egy kicsit a kezed ebben a folyamatban, segít dönteni és végül rendet csapni otthon.

 

Rendszerezés koncepció, rendszerezők bevásárlásával és rendrakással:

30.000 HUF {=egy heti alap élelmiszer bevásárlás két főre diszkontáruházban}

 

Meglévő koncepció alapján rendrakás/alkalom:

8.000 HUF {=futócipő félárra leértékelve}

 

 

 

LOOK BOOK az otthonodhoz – koncepció, stílus vagy rend kialakítására/átrendezésre/frissítésre

Ezt akkor válaszd, ha szívesen belevágnál egy otthonfrissítésbe, átrendezésbe, mert érzed, hogy nem működik a leghatékonyabban az otthonod, ha tudod, hogy kell tenni valamit, de nem tudod mit, ha megváltoztak a körülmények, az életviteled, vagy csak csinosítani szeretnél, de nincs önbizalmad rábökni színekre és mintákra, vagy csak változtatnál az otthondaban, hisz a változás jó! Egy beszélgetés, lakásfelmérés és néhány kreatív feladat (és egyeztetések, prezentációk) után készítünk neked egy LOOK BOOK-ot, ami tartalmazza a kreatív koncepciót, az irányvonalat, a bútor és anyaglistát, a bútor elrendezési javaslatokat, a termékbeszerzés listáját, egy gyors költségvetést és természetesen rengeteg ötletet. Ez alapján a részletes iránymutatás után már te magad is meg tudod valósítani az átalakítást! Jó munkát!

Fókusz #01: rendrakás, rendszerezés

Fókusz #02: átrendezés, frissítés, stíluskialakítás

 

Egy teljes szoba/terület (konyha/étkező/nappali/nyitott élettér – konyha nélkül/gyerekszoba/iroda/hálószoba,/tároló helyiség-garázs):

65.000 HUF {=egy hoteléjszaka Bükkfürdőn két személy részére reggelivel standard szobában}

 

Teljes otthon 120 négyzetméterig:

115.000 HUF {=akciós Smart LED televízió 100 cm-es képernyővel}

 

Más terveid vannak? Kérd egyedi árajánlatunkat! peter.laza@kozie.hu

 

 

 

OTTHONFRISSÍTÉS egyszerűen

Meggyőződésünk, hogy mindenkinek vannak megfelelő bútorai és vonzó és praktikus tárgyai a kényelmes élethez, de nem feltétlenül vannak jó helyen, jó harmóniában egymással (és a fal színével, a szőnyeg mintájával…). Tudjuk, hogy a legnagyobb kihívás a hely szűke, sokan mondjátok, hogy az otthonaitok zsúfoltak, nincs elég hely – és ennek fejében nem is annyira stílusosak, már únod is kicsit és jól jönnének új energiák. A változás, megújulás jó – és megmutatjuk, hogy ezt lehet egyszerűen és pénztárcakímélően is csinálni. A legtöbb bútorod megtartásával, azok áttologatásával, egy új falszínnel, néhány vagány textíliával, tároló dobozzal és pár jópofa trükkel – egy kis szortírozás, észszerűsítés és egy kis vásárlás után – átrendezzük veled együtt az otthonodat nagyon rövid idő, akár néhány óra alatt. Tervekkel ezúttal nem húzzuk az időt: egy rövid megbeszélés és egy egyszerű moodboard után bele is vágunk!

55.000 HUF {=apa, anya és a két gyerek havi tömegközlekedés bérlete két hónapra és a kutyus havi bérlete egy hónapra}

 

 

 

 

OTTHON ÁTRENDEZÉS/BERENDEZÉS

#makeover #homesweethome #éljrendesen #dobozolj

Ha nem tudsz vagy nem akarsz egyedül megbírkózni a bútortologatással, akkor mi is szívesen feltűrjük az ingujjainkat, és az előre, közösen kialakított LOOK BOOK és részletes alaprajz alapján be- vagy át is rendezzük a szakemberek segítségével az otthonodat, festünk, összekoszoljuk magunkat, párnát húzunk, képeket szögelünk, dobozokba rendszerezünk – szóval rendesen kicsinosítjuk és összerakjuk az otthonodat.

 

Egy teljes szoba/terület (konyha/étkező/nappali/nyitott élettér – konyha nélkül/gyerekszoba/iroda/hálószoba,/tároló helyiség-garázs):

115.000 HUF {=4 közepes árkategóriájú téli gumi személygépkocsira}

 

Teljes otthon 120 négyzetméterig:

245.000 HUF-tól {=7 nap, 6 éjszaka Kalkanban, a Török Riviérán 5 csillagos szállodában reggelivel, tengerrenéző szobában, 1 főre, repülővel}

 

Nem találtad meg a számodra megfelelő ajánlatot? Ez könnyen lehet, hisz minden otthon más és más: kérd egyedi árajánlatunkat! peter.laza@kozie.hu

 

 

 

HOME STAGING – feltuningoljuk a lakásodat eladásra vagy kiadásra

#majdcsakúgykapkodnakérte

Elmegyünk hozzád, beszélgetünk, és kapsz egy csomó ötletet egy LOOK BOOK formájában, hogyan lehet egyszerűbb és neutrálisabb az ingatlanod, és hogyan mutathatja a legjobb arcát, hogy hamarabb vagy jobb áron találjon vevőre, albérlőre. Ha szeretnéd, meg is valósítjuk a terveket: áttologatjuk a bútorokat, átfestünk egy-két falat, letisztítjuk az összképet, a végeredményt pedig be is fotózzuk egy szuper hirdetéshez!

Ehhez az árat konzultálás alapján és az ingatlan felmérése alapján tudjuk meghatározni! peter.laza@kozie.hu

 

 

 

ESEMÉNYDEKORÁLÁS

Miért ne készíttesd el a házibulid, esküvőd, vacsorestéd, a családi ünneplés, az üzleted, kiállításod megnyitóját vagy a fogadás tematikáját és a helyszín kialakítást, dekorálást szakemberekkel, ha itt is fontos, hogy egyedi, de egyszerű és pénztárcakímélő, ám felejthetelen legyen a végeredmény? Ráadásul fotóst is biztosítunk, ha szeretnéd, aki megörökíti a különleges alkalmat, és a menő helyszínt.

Árajánlathoz keress fel minket egy konzultálásra! peter.laza@kozie.hu

 

 

 

MERCHANDISING

Barátságossá és vevőközpontúvá alakítjuk boltodat, kávézódat. Kialakítjuk együtt a koncepciót, és egészen addig is elmehetünk a kooperációban, hogy segítünk kihelyezni a lehető legszexibben a termékeidet, mert tudjuk, hogy az inspiráció növeli a forgalmat.

Árajánlathoz keress fel minket egy konzultálásra! peter.laza@kozie.hu

 

 

 

AIRBNB átalakítás

Kényelmes és menő airbnb-vé alakítjuk az otthonodat. Kialakítjuk együtt a koncepciót, segítünk dönteni, elkészítjük a terveket, átfestjük a falakat, áttologatjuk a bútorokat és felpimpeljük a kéglit az érkező vendégeknek. Rajtad múlik, hogy mennyi segítséget kérsz és mennyire fogjuk a kezedet, úgyhogy beszéljünk meg egy konzultáció időpontot az árajánlathoz.

peter.laza@kozie.hu

 

 

 

IRODAKIALAKÍTÁS, ÁTRENDEZÉS

Ha fontos, hogy jobban és egészsegesebben és motiváltan dolgozzanak a kollegáid, vagy te magad a home officeodban, akkor keress minket egy koncepció vagy a teljes irodakialakítás árajánlatáért. peter.laza@kozie.hu

 

 

 

TANÁCSADÁS üzleteknek

Valamiért nem megy a biznisz? Nem vagy elégedett az üzleted kialakításával? Panaszkodnak a vevőid vagy az alkalmazottaid, de nem tudod, hogyan járj a kedvükben, hogy kényelmesebb és inspirálóbb legyen a bolt kialakítása? Szépek és jó minőségűek a termékeid, de mégsem vonzó a kínálatod összhatása? Segítünk a merchandising folyamatában és segítünk kialakítani egy vevő-barát üzletet a tanácsainkkal és a jól irányzott kérdéseinkkel, termékstratégiai ötletekkel.

Keress minket időpont egyeztetésre és árajánlatért! peter.laza@kozie.hu