Amikor rendet raktunk és kicsit feldobtuk Krisztina hálószobáját, akkor három dolgot tartottunk szem előtt, hogy ez a szoba egy nyugodt és a lehető legegyszerűbb helyisége legyen az otthonának:

#1 Zárt tárolás és rend, hogy semmi ne zavarja a nyugodt álmokat

 #2 Puha részletek és védettség a kuckózós érzéshez

 #3 Bohém, de egyszerű styling a nyugodt, de Krisztina egyinéségét tükröző fruskás összhatásért

Ha ezt a három, igen egyszerű tippet tartod szem előtt a hálószobádnál, akkor máris tettél valamit azért, hogy nyugodtabb környezetben aludjál, ezzel kipihentebb legyél, hogy megkönnyítsd a reggeli készülődést, ettől kevésbé legyen stresszes az életed és rendszerezettség miatt több időd jut kellemesebb dolgokra, amik igazán boldoggá tesznek. Mondjuk egy forró, habos reggeli kávéra, miközben a kedvenc zenéd szól…

(A meglévő bútorokat megtartottuk, nem is volt pénz újakra. Természetesen mindemellett száműztünk mindet, ami nem egy hálószobába való, elsősorban a munkát: azzal, hogy a nappaliban kialakítottunk egy kényelmes és kézreálló munkasarkot, már a hálószobában nem kell dolgoznia Krisztinek. Az elalvás előtti olvasáshoz pedig egy jó (!) olvasólámpát helyeztünk az ágya mellé a kis lerakóval együtt. TV sincs. Vastag, szinte teljes sötétséget biztosító függöny pedig van. Hálószoba egyszerűsítés: pipa.)

# #

2017-04-10

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.